Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 juli 2012

Verplaatsing Cremer Speciaalmachines

LISSE – Het bedrijf Cremer Speciaalmachines bv mag van de gemeente haar huidige activiteiten verplaatsen van Heereweg 5a naar Heereweg 1. Op deze locatie moet een nieuw en efficiënter bedrijfscomplex komen. Het college van burgemeester en wethouders gaat akkoord met deze ontwikkeling en werkt mee aan een herziening van het bestemmingsplan Bedrijventerreinen voor perceel Heereweg 1.

Voor Cremer Speciaalmachines kan er echter nog een kink in de kabel komen. Een klein deel van het perceel waar het nieuwe pand komt, ligt op het grondgebied van de gemeente Hillegom. Ook het bestuur van die gemeente moet een bestemmingsplanwijziging goedkeuren. Het pand zal namelijk meer dan 70% van het grondgebied bestrijken. Als de gemeente Hillegom onverhoopt niet meewerkt, moet het bouwplan van Cremer aangepast worden. Verwacht wordt echter, dat er vanuit Hillegom geen bezwaren zullen komen.