Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 oktober 2012

Horeca moet meebetalen aan toezicht

LISSE – De gemeente wil niet alleen meer opdraaien voor de kosten voor de Trigion-medewerkers die met twee teams op de zaterdagavond toezicht houden op het uitgaanspubliek. Het wordt tijd dat ook de horecaondernemers hun financiële steentje bijdragen. Wethouder Bas Brekelmans (VVD) deelde dinsdag 2 oktober mee dat de gemeente deze kosten vanaf 2014 wil delen.

Brekelmans: ‘We willen de horeca vragen of zij ook een deel van deze kosten wil dragen.’ Op de vraag of het toezicht van de Trigion-toezichthouders anders wordt beperkt naar één team op de zaterdagavond, antwoordde de wethouder bevestigend. ‘Of de horeca moet bijdragen, of we zetten een team minder in op de zaterdag.’