Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 oktober 2012

‘Kruidenier’ wil hulp Katwijk

OEGSTGEEST – De gemeente wil in overleg met de gemeente Katwijk om te vragen of die gemeente 61.000 euro wil voorschieten voor de realisatie van de afrit van Flora Holland.

Het is nog maar de vraag of Katwijk dit graag wil doen. Eerder al slikte die gemeenteraad het met veel tegenzin, dat Oegstgeest eenzijdig de eigen bijdrage voor die afrit aanpaste naar rato van het aantal inwoners. Wethouder Mackay werd zelfs ‘kruidenier’ genoemd. De Kattukse politici zullen niet staan te springen om Oegstgeest nog een keer bij te staan, zo is de verwachting. Toch blijft Mackay optimistisch. ‘Ik beschouw de term kruidenier als geuzenaam. Het enige wat we vragen aan Katwijk is om de afrit een jaar voor te financieren.’