Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 oktober 2012

Sociale woningbouw dupe van zooitje

NOORDWIJK – De realisatie van sociale woningbouw blijft achter omdat woningbouwcorporaties elders in het land er een zooitje van gemaakt hebben. Deze harde kritiek uitte wethouder Leendert de Lange (VVD/JES) op donderdag 11 oktober.

Hij liet weten: ‘We moeten hier in Noordwijk zeer creatief zijn in de sociale invulling van de woningen. De Noordwijkse Woningstichting heeft namelijk heel veel moeite om te investeren. Een aantal corporaties elders in het land heeft er zo’n zooitje van gemaakt, dat andere corporaties in problemen komen.’ Wellicht wordt in de toekomst eerder gekeken naar het aanbieden van sociale koopappartementen, dan sociale huurappartementen.