Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 mei 2013

Zorgen over plannen Park Elsbroek

HILLEGOM – De fractie van Bloeiend Hillegom maakt zich ernstig zorgen over het voorontwerp Park Elsbroek. Met name waar het gaat om de sociale veiligheid, de hondenoverlast en de beperkingen van het heringerichte park voor scootmobielers, rolstoelrijders en rollatorwandelaars.

Gemeenteraadslid Co Jansen van deze partij heeft vragen gesteld aan het college over deze onderwerpen en hij informeert: ‘Elsbroek is al jaren een geduchte omgeving op het gebied van inbraken, maar ook slechte verlichting, waardoor op diverse locaties overlast ontstond.’ Mede hierom zou het park opgeknapt moeten worden. Maar nu lijkt het erop, dat er toch geen extra verlichting komt in het park. Dat is voor Bloeiend Hillegom geen goede zaak.

Ook maakt de partij zich zorgen over de vissende mindervaliden, met name bij de natuurvriendelijke oevers. Kunnen scootmobielers langs die waterkant wel zelfstandig, veilig en ‘normaal’ vissen?’