Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 juli 2013

Aanrijding op Rhijngeesterstraatweg


OEGSTGEEST – Een aanrijding met letsel zorgde er donderdag 20 juni voor dat zowel politie als ambulance zich naar de Rhijngeesterstraatweg haastten. Een 29-jarige automobilist had geen voorrang gegeven aan een 54-jarige bromfietser.

Yvette Verboon, afdeling communicatie politie, deelt mee: ‘De automobilist geeft aan, dat hij na de rotonde rechtsaf de Oude Rhijngeesterstraatweg wilde in rijden. Hij zag niets naast zich en sloeg af. Toen zag hij opeens iets gebeuren, waarna hij stopte.’ Daar zag hij de bromfietser op de grond liggen. De 54-jarige verklaarde: ‘Ik kwam van de rotonde aangereden en de automobilist gaf geen richting aan. De auto kwam steeds meer naar rechts kwam en ik moest hard remmen.’ De bromfietser is hierbij hard gevallen en klaagde over pijn aan zijn voet. Het ambulancepersoneel nam hem mee naar het LUMC om te kijken of de voet gebroken was. Verboon: ‘De voertuigen hebben elkaar niet geraakt, maar het is wel een voorrangsverhaal. De automobilist is verantwoordelijk.’