Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 juli 2013

Handhaving bouwwerken

LEIMUIDEN – Het college van burgemeester en wethouders wil, dat enkele illegale bebouwingen en een aangemeerd pleziervaartuig verdwijnen van de Vriezekoop. Om dit te bereiken is een last onder dwangsom opgelegd aan de eigenaar.

Ambtelijke stukken geven aan, dat de man bij zijn inschrijving in de gemeente had aangegeven in een landbouwschuur te wonen. Maar hij bleek bij controle in zijn pleziervaartuig te verblijven. Ook waren enkele gebouwen en bouwwerken zonder vergunning op de percelen geplaatst. Op 6 juni bleken niet al deze bouwwerken verwijderd te zijn, maar wel woont de eigenaar inmiddels in Langeraar (gemeente Nieuwkoop). Binnen vier weken zal de man de illegale bebouwing moeten verwijderen. Om in aanmerking te komen voor een vergunning voor een bouwwerk van maximaal 10 m2 zal hij (opnieuw) een aanvraag moeten indienen.