Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 juli 2013

Papieren gemeentegids blijft

KAAG EN BRAASSEM – Het college van burgemeester en wethouders is nog niet van plan om de papieren versie van de gemeentegids af te schaffen. Buurgemeente Lisse gaat hier wel toe over, zo besloot de politiek daar deze maand, maar burgemeester Marina van der Velde laat weten, dat dit voor Kaag en Braassem nog een stap te ver is.

Ze stelt: ‘Het eventueel afschaffen van de papieren versie van de gemeentegids ligt nog te ver in de toekomst om daar uitspraken over te doen. Voor 2014 komt de gids gewoon op papier uit. Het burgerjaarverslag van onze gemeente komt niet op papier uit, deze is te vinden op de website van de gemeente.’