Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 september 2013

Rode kaart van seniorenraad

LISSE – De seniorenraad heeft een rode kaart uitgedeeld aan de gemeente. Deze rode formulieren kunnen worden ingevuld op het gemeentehuis om een klacht in te dienen. Commissielid Isaac in ’t Veld was hier de drijvende kracht achter.
Hij vertelde hierover tijdens de vergadering van maandag 9 september: ‘Zaterdagavond om een uur of acht begonnen ze al een beetje in te spelen met een zware bas.’ Hij trommelde met zijn handen op de tafel: kedoeng, kedoeng, kedoeng en vervolgde: ‘Daarna ging het in z’n volle toestand. Die avond was het Prinsengrachtconcert op televisie, maar ik heb door die basdrum het concert niet kunnen horen. Ik heb verschillende mensen gebeld, maar kon niemand te pakken krijgen. Ik heb toen wethouder Adri de Roon (D66) gebeld en nodigde hem uit om langs te komen. Hij zei dat hij het jammer voor me vond, maar dat hij met vakantie was.’