Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 september 2013

Uitstel aanleg rotonde Ruishornlaan

LISSE – De uitvoering van de werkzaamheden aan de rotonde op de Ruishornlaan worden uitgesteld. Oorspronkelijk wilde de gemeente dat dit nog dit najaar zou gebeuren, maar nu is de nieuwe planning dat dit pas in maart 2014 begint. Wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) lichtte dinsdag 20 augustus de redenen toe.
‘Er zijn hogere geluidswaarden en daarom moeten nieuwe maatregelen genomen worden, zoals woningisolatie, nieuwe beglazing van de ruiten  en dergelike. Door het uitstel willen we niet dat rondom de feestdagen in december de hele Poelmarkt op een hoop ligt. We beginnen in maart 2014. Dat is ook de start van de Keukenhof, maar Keukenhof en Ruishornlaan komen niet met elkaar in conflict; het extra verkeer naar de Keukenhof heeft geen invloed op de verkeersstromen in de Poelpolder.