Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 november 2013

Gevaar voor open geisers

LISSE – De gemeente gaat woningbouwcorporatie Stek wijzen op het gevaar van ondeugdelijke geisers in het flatgebouw De Kleine Ooievaar. Deze toezegging deed wethouder Adri de Roon (D66) op maandag 28 oktober aan de leden van de seniorenraad.
De commissieleden bespraken de weigering van een groot deel van de bewoners van dat flatgebouw om in te stemmen met een grootschalige renovatie. Als gevolg daarvan heeft Stek haar voorstel om de flat aan te pakken ingetrokken. De commissieleden oordeelden: ´ Het is de taak van de overheid om die mensen tegen zichzelf in bescherming te nemen. Wat als er ongelukken gebeuren? Er zijn al mensen onwel geworden door koolmonoxide. Open geisers mogen van de wet niet meer!´ De Roon zegde toe: ´Ik vraag aan Stek hoe het zit met die geisers in de Kleine Ooievaar. Stek mag niet toelaten dat er gevaar is voor de gezondheid. Mogelijk kan dit leiden tot het vervangen van de geisers.´