Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 november 2013

Uitstel plan Kaag en Braassem Promotie

 
KAAG EN BRAASSEM – De stichting Kaag en Braassem Promotie krijgt een jaar extra de tijd om een alternatief te vinden voor de zo vurig gewenste toeristenbelasting. Hiermee wordt het onderwerp doorgeschoven tot na de gemeenteraadsverkiezingen.
Voorzitter Ronald Gerritsen van Kaag en Braassem Promotie liet weten: ´We werken nu aan een meerjarenplan. We hebben tijd nodig om draagvlak te realiseren om te komen met een goed plan. Een plan dat partijen als sector, gemeente, maar ook  bijvoorbeeld de Rabobank met elkaar kunnen opstellen. Als je het samen doet, wordt het ook samen gedragen. Dan kunt u als gemeenteraad er volgend jaar over besluiten.´