Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 december 2013

Aan de kant!

VOORHOUT – En wat was de uitkomst van de energetische massage? Schroever kreeg door dat hij de kristallen seleniet, calciet en celestine op mijn lichaam moest plaatsen. ‘Seleniet geeft energie, of voert een zuivering door. Calciet is een vrij rustig mineraal en de celestine, die verbonden is met de luchtkaart, laat weten: ‘Toe maar; ga maar vliegen’.
Drie kaarten werden getrokken. De eerste tarotkaart heet ‘The lovers’, wat volgens Schroever betekent dat ik in balans ben met mijn mannelijke en vrouwelijke energie. Deze kaart werd bij mijn hoofd gelegd. ‘Zeer bijzonder’, zo oordeelt Schroever. ‘Meestal komt die kaart bij de buik terecht.’ De tweede kaart is de zogeheten ‘Air kaart’, met daarop een adelaar die door de lucht zweeft. ‘Deze kaart zegt dat je moet durven doen wat je gevoel en je hart je ingeven.’ De derde kaart sluit hierop aan, het is Divine Passion oftewel de vuurkaart. ‘Zoek je kracht op, durf te vliegen en ga maar zo hoog als je kunt.’ Ik weet wat me te doen staat. Wereld, aan de kant; hier kom ik!