Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 februari 2014

Inspiratiebijeenkomst onder leiding van retaildokter

LISSE – Een ‘inspiratiebijeenkomst’ moet de gemeente,politici en ondernemers enthousiast maken voor een nog sfeervoller Lisse. Deze bijeenkomst wordt begin maart georganiseerd en dit evenement staat onder leiding van Cor Molenaar. Doel is dat de kennis die daar wordt opgedaan, bijdraagd aan het opstellen van de nota ‘Sfeer in Lisse en Winkelleegstand in Lisse’.
Wethouder Cia Kroon (VVD) is enthousiast: ‘Dit is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Toppers op elk gebied werken mee om tot een maximaal resultaat te komen en Lisse op de kaart te zetten. Cor Molenaar is dé retaildeskundige en retaildokter in Nederland.’ Aan het eind van de inspiratiebijeenkomst wordt aan de deelnemers gevraagd om een ambitieverklaring te ondertekenen, dat ze met elkaar willen samenwerken in investeren ‘in een lijst met realiseerbare projecten’. Zodat uiteindelijk de bezoekers aan het winkelcentrum hun winkelervaring nóg aantrekkelijker en verrassender wordt.