Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 maart 2014

Praten en praten over woonservicezones

LISSE – Al vijftien jaar wordt er gesproken over de komst van woonservicezones en nog altijd is hier niets uit gekomen. Henk van Dijk, beleidsmedewerker Stek, hield maandag 17 maart tijdens de vergadering van de seniorenraad een pleidooi voor een betere structuur op dit vlak.
Van Dijk sprak uit ervaring: ´In de jaren dat ik voor Stek werk zijn al drie verschillende werkgroepen opgestart. Iedereen begint altijd enthousiast, maar dan ga je bij elkaar zitten en bespreekt wat een woonservicezone precies is. Dan zijn er allemaal verschillende ideeen: de één zegt dat een woonservicezone alleen voor senioren moet zijn, maar de ander wil er ook jongeren, zorgvoorzieningen en winkeltjes bij.'