Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 maart 2014

Verkiezingsmagazine

KAAG EN BRAASSEM – Alle inwoners kregen afgelopen week een luxe verkiezingsfolder in de bus. Dit magazine van twintig bladzijden stond geheel in het teken van de promotie van de politieke partij PRO, waarvan de gemeenteraadskandidaten hopen dat ze voor het eerst namens deze partij in de gemeenteraad kunnen komen. In het blad worden onder meer de eerste 14 kandidaten voorgesteld en wordt aangegeven dat ‘recreatie’  het speerpunt van de partij is.
 
Ilse van der Poel (nummer vier op de lijst) laat weten, dat ‘de leefbaarheid in elke kern gewaarborgd moet blijven’, maar lijsttrekker Floris Schoonderwoerd stelt tegelijkertijd, dat ‘dorpshuizen steeds vaker aan het subsidie-infuus’ hangen. Het lijkt er kortom op, dat PRO vindt, dat de leefbaarheid door de bewoners zelf gewaarborgd moet worden.