Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 november 2014

Columnertje

OEGSTGEEST – De college- en gemeenteraadsleden maken het de actieve volgers van de lokale politiek niet gemakkelijk om dolenthousiast op de tribune te blijven zitten. De afgelopen week maakte de ‘Eehh-teller’ tijdens de verschillende vergaderingen weer overuren. De commissieleden stelden weliswaar veel vragen – en een groot aantal daarvan waren ook kritisch – maar verzuimden om politiek door te bijten. De vraag is echter: hoe lang krijgen de wethouders Marien den Boer en Jos Roeffen nog de tijd en gelegenheid om concrete vragen niet duidelijk te beantwoorden?
Hier is een tip voor u als Witte Weekbladlezer. Als u voortaan het antwoord op een vraag niet weet; zeg dan nooit meer: ‘Ik weet het niet’. Dat komt zo onbelezen over. Met dank aan de eerder genoemde wethouders krijgt u bij deze een selectie aan antwoorden, waar u in de toekomst dankbaar gebruik van kunt maken, als u iets gevraagd wordt over een onderwerp waar u niets van af weet.
Hier komen ze: ‘We willen dit op de agenda zetten.’ ‘We komen hier op terug.’ ‘We zoeken dit uit.’ ‘We gaan hier overleg over voeren.’ ‘We nemen dit mee.’ ‘We komen er schriftelijk op terug.’ ‘Dat gaan we regionaal bespreken.’