Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 november 2014

Kritiek Roos op wethouder

NOORDWIJK – Commissielid Roos (CDA) uitte kritiek op wethouder Marie José Fles tijdens de commissie Regiozaken van donderdag 6 november. Hij vroeg aan haar of er gevaar bestaat, dat Marente de voorkeur gaat geven aan het inzetten van haar eigen wijkverpleegkundigen, ten opzichte van wijkverpleegkundigen van de organisatie Buurtzorg, die dezelfde taken uitvoeren.
Roos: ´Marente mag indiceren voor de wijkverpleegkundigen. Wat betekent dit voor de wijkverpleegkundigen van Buurtzorg? De angst is, dat dit soort bedrijven er voor zorgen dat hun wijkverpleegkundigen de voorkeur krijgen.´ Fles reageerde: ´Wat is de relevantie van deze vraag? Ik weet niet het antwoord hier op.´ Hierop stelde Roos laatdunkend: ´Dit is kennis die mensen die zich met deze materie bezig houden, moeten weten.´