Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 november 2014

Uitbreiding Nieuwe Wetering Oost

KAAG EN BRAASSEM – Het gebied ‘Nieuwe Wetering Oost’ mag rekenen op de komst van 42 woningen. En dan gaat het om het ‘noordelijke gedeelte’ van dat gebied, aldus wethouder Henk Hoek. Het college van burgemeester en wethouders vraagt de gemeenteraad om een voorbereidingskrediet van 30.000 euro om  de plannen en besluitvorming verder voor te bereiden.
Het betreffende grondgebied is onderdeel van de voormalige HSL-gronden. Niet alleen de gemeente is eigenaar van stukken grond, maar ook een aantal particulieren. Het is de bedoeling, dat alle partijen samenwerken voor het realiseren van de woningen en het aanleggen van de benodigde infrastructuur. Hoe dat gebeurt en wie voor welke kosten opdraaien; dat moet dus nog uitgewerkt worden.