Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 december 2014

Wakker Lisse timmert aan de weg

LISSE – Een aantal enthousiaste inwoners heeft de Facebook pagina ‘Wakker Lisse’ opgezet. Ze volgen de meest recente (politieke) ontwikkelingen in het dorp met argusogen en geven ongezouten hun mening. Inmiddels heeft de groep al 387 ‘likes’ ontvangen. De populariteit van Wakker Lisse groeit dus en bovendien is ‘Wakker Lisse’ ook een mooie naam voor een nieuwe politieke partij. Zo ver is het echter nog niet, laat mede-initiatiefnemer Ronald van den Berg weten.
Hij stelt: ‘We hebben nog niet de doelstelling om een politieke partij te zijn. We hebben het voorbeeld van Nieuw Lisse gezien. Ze leveren een wethouder en zijn er vervolgens klaar mee. Dat willen we niet. Bovendien zijn de mensen die er bij zitten in het dagelijks leven te druk om een politieke partij te beginnen. We willen burgerparticipatie en proberen een open discussie te gaan creeëren; we weten dat een heleboel raadsleden meelezen.’