Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 februari 2015

Beroemdheden overspoelen De Noordwijkse School

NOORDWIJK – Op De Noordwijkse School waren vrijdag 23 januari honderden beroemdheden te zien uit het heden en verleden. De leerlingen hadden zich verkleed om zo feestelijk het nieuwe werkthema ‘Invloedrijke personen’ uit te beelden.
Zo liepen er jonge versies van Albert Einstein rond, maar ook verschillende Malala’s, de paus, Buz Lightyear en Naomi van As. Het eerste half uur stond in het teken van zien en gezien worden en daarna begon de vosenjacht. Een dozijn ouders had zich verkleed en stond in de buurt van De Noordwijkse School te wachten, opdat de kinderen hun zouden zien en herkennen.
Deze  activiteit stond in het teken van de start van een nieuwe themaperiode van negen weken, waarin de leerlingen van alles leren over de invloed van historische figuren en hoe hun daden nog altijd delen van ons leven bepalen. Op zaterdag 14 februari tussen 09:30 uur en 11:30 uur organiseert De Noordwijkse School een open dag. Voor meer informatie: www.denoordwijkseschool.nl.