Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 februari 2015

DeGoedkoopsteNL

De Watertoren 15, 2371 EE Roelofarendsveen, T: 071 8888 442, W: www.degoedkoopsteNL.nl
ROELOFARENDSVEEN – Eindelijk heeft het dorp de winkel, waar veel inwoners zo lang op hebben gewacht. De internetwinkel DeGoedkoopsteNL heeft haar allereerste vestiging opgezet; voortaan kunnen i-Phones, smartphones, tablets en alle accessoires bekeken en voor internetprijzen aangeschaft worden.
DeGoedkoopsteNL verkoopt aan zowel particulieren als bedrijven en is opgezet door Danny Pen, Tim Standhart en Sandra Weekhout. Danny en Sandra hebben elkaar leren kennen bij een zwembad in Turkije. Het klikte enorm en al gauw besloten ze samen te werken. Inmiddels zitten ze al tien jaar in het vak en zijn een van de marktleiders geworden. De kracht van DeGoedkoopsteNL is, dat niet alleen nieuwe, maar ook gebruikte telefoons kunnen worden aangeschaft. Die gebruikte telefoons zijn uiteraard helemaal nagekeken en hebben dus een garantietermijn van maar liefst drie maanden.
Maar met een keurmerk beloonde (web)winkel DeGoedkoopsteNL biedt nog veel meer service. Niet alleen kunnen de mensen hier terecht voor allerlei accessoires, zoals hoesjes, green protectors, kabels, stekkers en batterijen; ook repareren van telefoons en tablets doet dit bedrijf. Of het nu gaat om het vervangen van een accu, kapot scherm of de functieknoppen. En u krijgt uw eigen telefoon met winkelgarantie als nieuw weer terug!
De winkel is een succes: ‘Onze klanten willen de producten zien en aanraken. Wij besteden veel tijd aan de klant en als hij of zij het wil, stellen we de tablet of telefoon speciaal voor hen in.’ Tweedehands telefoons zijn een enorme hit. Pen: ‘Voor mensen die nog nooit een smartphone hebben gehad, is de drempel lager om deze tweedehands aan te schaffen. En wij kunnen prepaid of sim-only cards van alle providers opladen.’ Hij tipt: ‘Vanaf dinsdag 17 februari hebben we een beperkte voorraad i-Phones bij ons in de winkel voor slechts 139 euro, met minimaal drie maanden garantie.’