Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 mei 2015

Leegloop bij tennishal

JOEP DERKSEN
LISSE – Het college van burgemeester en wethouders is driftig op zoek naar oplossingen om de ‘tijdelijke’ tennishal op Ter Specke weer gevuld te krijgen. Vorig jaar werd die hal er geplaatst, maar de tennissers klagen steen en been. Dan is het weer te warm en dan is het weer te koud in die hal. Ook zorgt de zoninval voor slechte spelresultaten en ergernissen bij de spelers. Hierdoor kiezen steeds meer tennissers er voor om hun balplezier op een andere plek tot uiting te brengen. Fractievoorzitter Wim Slootbeek (VVD) stelde hier woensdag 22 april vragen over.
Slootbeek: ‘Er is een behoorlijke  leegloop in de hal. Er wordt van alles geprobeerd om daar verbetering in te krijgen, maar degenen die er weg zijn, komen niet zo gemakkelijk meer terug. Waar gaat dit heen? Straks zitten we weer met een extra exploitatietekort.’ Wethouder Cees Ruigrok (Nieuw Lisse) lilet hierop weten, dat tafeltennisvereniging Reflex in de toekomst vaker van die hal gebruik gaat maken. Maar ook wordt gesproken met De Spartaan om te kijken of leden van die vereniging bereid zijn om een deel van hun indoortraining in de tennishal uit te voeren. Half mei krijgt de gemeenteraad hier meer informatie over.