Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 mei 2015

Portal op gemeentesite

JOEP DERKSEN
KAAG EN BRAASSEM – Binnenkort krijgt de website van de gemeente een eigen ‘portal’. Dan kunnen de websitebezoekers kiezen of ze meer informatie willen over de recreatieve activiteiten in Kaag en Braassem of dat ze bijvoorbeeld meer willen weten over het aanvragen van een paspoort. Volgens wethouder Floris Schoonderwoerd past dit initiatief binnen de wens om Kaag en Braassem zich meer als recreatieve gemeente te onderscheiden.
Wie binnenkort dus www.kaagenbraassem.nl bezoekt, krijgt de keuze of hij wil doorgaan naar de gemeentelijke website of de website www.rondomkaagenbraassem.nl van de Stichting Kaag en Braassem Promotie. Voor de regelmatige bezoekers van de gemeentelijke website is er goed nieuws; zij hoeven niet iedere keer een extra ‘klik’ te doen om voorbij die portal te komen. Schoonderwoerd: ‘Bij de eerste keer dat je de website bezoekt, kun je kiezen dat je volgende keer direct contact krijgt met de gemeente. Dan komt die portalpagina niet meer terug.’