Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 juni 2015

Wachten op informatie HOV-lijn

NOORDWIJK – Het wordt de hoogste tijd, dat de inwoners geïnformeerd worden over de maatregelen die genomen worden om het HOV-busvervoer te stimuleren. In de buurtgemeente Teylingen is er al een informatieavond geweest en fractievoorzitte Koen van Asten (D66) vraagt zich af wanneer het Noordwijkse gemeentebestuur zo’n avond inplant.
Van Asten: ‘De HOV-verbinding Noordwijk - Schiphol moet in 2016 het openbaar vervoer vanaf Noordwijk optimaal laten aansluiten op de stations Voorhout en Sassenheim, alsmede luchthaven Schiphol. Uit de informatiebijeenkomst in Teylingen blijkt dat hier (behoorlijke) aanpassingen aan het wegennet voor nodig zijn. Mogelijk is dat ook in Noordwijk het geval.  Zijn voor het aanleggen van de HOV-verbinding aanpassingen aan het wegennet in Noordwijk nodig? Zo ja, kan het college aangeven in welke straten zij denkt dat aanpassingen nodig zijn?’ Het college gaat de gemeenteraad nog vertellen wanneer de inwoners betrokken worden bij de planvorming.’