Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 juli 2015

College zet in op Dever-Zuid

LISSE – Wethouder Cees Ruigrok (Nieuw Lisse) is er van overtuigd, dat doorgaan met het bouwproject 'Dever-Zuid' niet gelijk staat aan het trekken van een dood paard. Dit liet hij donderdag 2 juli weten tijdens de gemeenteraadsvergadering. Het college wil de komende jaren als eerste inzetten op het ontwikkelen van de bouwgebieden Dever-Zuid en Hobaho. Het gebied Geestwater komt pas daarna.

Vorige week meldde het Witte Weekblad al, dat Stek-directeur Hans Al dit niet acceptabel vindt. Daarom vroeg gemeenteraadslid Ad van Zelst (Nieuw Lisse) aan het college om te blijven praten met Stek over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van het gebied. De wethouder zegde dit toe, maar liet wel weten: 'We willen eerst Dever-Zuid. Het kan niet zo zijn dat de ontwikkeling van Geestwater gaat concurreren met Dever-Zuid.'