Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 juli 2015

Dorpsraden gaan hun goddelijke gang

Kaag en Braassem > Het college van burgemeester en wethouders denkt er nog niet over na, om het succes van de dorpsraden te onderzoeken. De gemeente praat met deze dorpsraden over tal van onderwerpen, maar in hoeverre vertegenwoordigen die dorpsraden ook de mening van de meerderheid van de betreffende kern?
 
Wethouder Yvonne Peters laat weten, dat dit niet wordt uitgezocht. 'Als college waarderen we het, wanneer er een dorpsraad is in elke kern. We zien dorpsraden als een serieuze gesprekspartner. Maar ze zijn niet het enige contact met het dorp. We praten ook met kerken, besturen van verenigingen en inwoners die zich aanmelden om mee te praten.'