Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 juli 2015

Gemeente geeft succesboekjes uit

Kaag en Braassem > De inwoners van Nieuwe Wetering en Rijnsaterwoude hebben een boekje ontvangen met daarin de eerste resultaten van 'Kernen in hun kracht'. In die boekjes wordt beschreven welke initiatieven zijn genomen om de inwonerparticipatie te verhogen. 

Als succesvolle projecten in Nieuwe Wetering worden onder meer de Natuurbelevingstuin De Bult en het opnieuw ingerichte pleintje bij de Meerbrug genoemd. De inwoners van Rijnsaterwoude wordt gewezen op succesvolle initiatieven als 't Schoolhuis, het onderhoud van het zwemstrandje en de oprichting van de dorpsraad. Wethouder Yvonne Peters is trots op het eindresultaat: 'Het traject 'Kernen in hun kracht' loopt al enige tijd. We willen een product presenteren aan alle mensen die zo positief hier aan hebben meegewerkt.' Uiterlijk in 2017 hebben alle kernen hun eigen boekje. Leimuiden en Bilderdam krijgen één gezamenlijk boekje.