Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 september 2015

Boos over burenruzie

NOORDWIJK – De al jaren durende burenruzie bij de Schapendel 11 heeft nu ook de politieke beraadslagingen bereikt. Burgemeester Jan Rijpstra liet weten dat de bezwaarschriftencommissie fouten heeft gemaakt en dat daar excuses voor zijn aangeboden. Ook zegde Rijpstra toe, dat ambtenaren gaan handhaven op 'gevaarlijke situaties'.

De voorzitter van D66 zou betrokken zijn bij deze kwestie. Fractievoorzitter Jan de Ridder (CDA) stelde: er is 50 meter aan grond van de gemeente afgepakt. Die man heeft hier 0 euro voor betaald. Maar anderen die 50 meter wordt aangeboden door de gemeente moeten er 10.000 euro voor betalen. Ook bestuursleden van politieke partijen zijn gebonden aan integriteit. Als we dit oogluikend toestaan, weet ik niet of ik hier nog wel wil zitten.'