Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 oktober 2015

Rollatoronvriendelijke stoepen in Poelpolder

LISSE – De steeds verder achteruitlopende staat van het onderhoud van de openbare wegen zorgt voor veel onrust bij het CDA. Fractievoorzitter Kees van der Zwet van die partij hield een vurig pleidooi om de openbare ruimte te verbeteren.

Tijdens de vergadering van de commissie Maatschappij en Financiën riep hij wethouder Evert Jan Nieuwenhuis (SGP/ChristenUnie) op om actie te ondernemen. 'De kwaliteit van het onderhoud van het gemeentelijk bezit loopt sluipenderwijs achteruit. Mijn moeder kan zonder rollator niet meer over bepaalde stoepen in de Poelpolder lopen.' Van der Zwet vroeg om een plan van aanpak om de stoepen en wegen beter te gaan onderhouden. Maar volgens Nieuwenhuis moet hij nog even geduld hebben. De wethouder verzekerde, dat zo'n plan van aanpak niet op de lange termijn geschoven wordt, maar dat het 'stapsgewijs' wordt opgezet.