Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 december 2015

PrO wil betaald parkeren invoeren

OEGSTGEEST – Gemeenteraadslid Gerlof Kruidhof (PrO) pleitte vorige week voor de invoering van betaald parkeren. Zijn partij wil dit heel graag, omdat Leiden ook wil dat automobilisten overal gaan betalen voor het stallen van hun auto's. Ook als mensen de winkeliers willen helpen te overleven, door het doen van boodschappen.


Maar Kruidhof vond: 'Leiden gaat betaald parkeren in de Raadsherenbuurt, die grenst aan Oegstgeest. Dan heb je aan de ene kant van de straat wél betaald parkeren en aan de andere kant van de straat niet. Dat zal mogelijk leiden tot een waterbedeffect. We moeten dat tegengaan, door betaald parkeren in die buurt in te voeren.' Kruidhof leek niet te beseffen, dat het invoeren van betaald parkeren in één wijk in Oegstgeest ook een waterbedeffect zal hebben voor de overige wijken in dit dorp. Het college kon vorige week geen antwoord geven op de suggestie van Kruidhof en liet weten schriftelijk te zullen reageren.