Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 februari 2016

Gieren bij AaiPet

HILLEGOM – Samen een voorstelling maken; dat is wat er gebeurt met de hilarische voorstelling Aaipet van Bonte Hond. Kinderen vanaf 2 jaar worden van begin tot eind vermaakt met deze show. In het begin komen er twee goochelaars op het podium, maar vervolgens ontwikkelt het stuk zich in een totaal andere richting. De meegebrachte iPad blijkt een AaiPet te zijn, die de show volkomen in de war stuurt. De AaiPet transformeert zichzelf gedurende de show in een wonderbaarlijke tovermachine, begeleid met veel muziek, magie en beweging.

De twee shows zijn op zondag 6 maart en beginnen om 11:30 uur en om 14:30 uur bij Het RAAM. Kaartjes zijn voor 6 euro per stuk te reserveren via info@hetraamhillegom.cc (op te halen één uur voor het begin van de voorstelling bij de servicebalie van Het Raam). Maar verkoop kan ook bij onderstaande verkooppunten:

  • vanaf drie weken vooraf gaande aan de voorstelling bij Vivant Frank Evers in de Mariastraat Hillegom
  • één uur voor aanvang van de voorstelling bij de servicebalie van Het RAAM.