Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 juni 2016

Jeugd SJC strijdt om Strijthagencup

NOORDWIJK – De SJC-jongensjeugd D1 tot en met D4 beleefden het weekend van het jaar. Zij namen op 28 en 29 mei deel aan het nationaal hoog aangeschreven toernooi 'Strijthagencup', dat in Landgraaf (Zuid-Limburg) plaats vindt. Net voor de start van de lange busreis werd nog een groepsfoto gemaakt.


De Strijthagencup wordt dit jaar voor de veertigste keer georganiseerd en staat bekend als de afsluiting van het voetbalseizoen. De deelnemers uit binnen- en buitenland houden zich niet alleen bezig met voetbalwedstrijden, maar er is ook genoeg tijd voor spel en ontspanning. Ieder team speelt minimaal vier wedstrijden per speeldag en alle wedstrijden moeten natuurlijk leiden tot een winnaar per poule. Volgende week bezoeken de E-jongensspelers de Strijthagencup. Deelname aan dit toernooi is mogelijk gemaakt door meerdere lokale sponsoren.