Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 oktober 2016

Jojopolitiek

NOORDWIJK – ,,Er is een jojopolitiek in Noordwijk.'' Deze kritiek uitte Onno Zwart, directeur van de Greenport Ontwikkelingsmaatschappij (GOM) tijdens een vergadering van de Hillegomse raadscommissie op donderdag 29 september.


Hij beantwoordde hierbij een vraag van fractievoorzitter Ringelberg (VVD), die wilde weten of er in Noordwijk op bollengrond wordt gebouwd. Zwart liet hierop weten, dat zowel Offem-Zuid als Bronsgeest op bollengrond wordt gebouwd. Hij stelde: ,,Er is een soort jojopolitiek in Noordwijk, die soms zegt dat we bollengrond niet moeten bebouwen. Andere keren zeggen ze: het is een bestaand plan. We moeten er wel bouwen.''