Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 januari 2017

Nieuwjaarsbijeenkomst in Dorpscentrum

OEGSTGEEST > Met ingang van het nieuwe jaar staat het Dorpscentrum op eigen benen. Daar zijn spannende jaren aan vooraf gegaan, Maar nu is zeker, dat het Centrum voor Oegstgeest behouden blijft.


Het nieuwe jaar 2017 wordt dan ook groots gevierd met een nieuwjaarsbijeenkomst, die op vrijdagmiddag 13 januari vanaf 16:00 uur tot 18:30 uur gehouden wordt. Pieter Hellinga laat weten: ,,De vrijwilligers van het Centrum willen het nieuwe jaar graag met heel veel dorpsgenoten vieren. Want het Centrum is er immers voor heel het dorp. Daarom is iedereen van harte welkom.'' Tijdens de bijeenkomst worden ook de plannen en activiteiten voor het komend jaar toegelicht.