Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 juni 2017

Goed schoorsteenvegen is een vak apart

BOLLENSTREEK – Met het mooie weer van de afgelopen weken, zou je wel eens kunnen vergeten, dat het onderhoud aan de schoorsteen ook nog gedaan moet worden. Juist nu is de perfecte tijd om dat te doen, zodat je in de wintermaanden niet achteraan komt te staan. Maar zorg dan wel, dat het werk wordt uitgevoerd door een topbedrijf als Willem van der Meij Schoorsteenvegers en rookkanalen.

Door Joep Derksen

Willem van der Meij Schoorsteenvegers en Rookkanalen is al vijftien jaar actief in de schoorsteenvegerij. Maar dit bedrijf gaat verder, dan alleen maar het roet en een enkel kraaiennest weghalen uit de schoorsteen. Regelmatig komt eigenaar Willem van der Meij misstanden tegen bij aangelegde rookkanalen en de aansluiting van kachels. Hij laat weten: ,,We zien heel veel dingen in de fout gaan. Juist daarom zijn wij ons gaan specialiseren in het installeren van Rookkanalen en aansluiten en leveren van kachels. Ons bedrijf is volledig gecertificeerd en gediplomeerd bij de ASPB, de Algemene Schoorsteenvegers Patroonbond.

Van der Meij voert zijn vak met liefde uit. Hij heeft ook nog een tip voor mensen die een nieuwe woning gaan kopen. Koopt u een huis met een rookkanaal?? Laat deze dan door Willem van der Meij door middel van een “camera inspectie” controleren en een taxatierapport maken van de staat waarin het rookkanaal zich bevindt. Dan komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en betrekt u de nieuwe woning met een A.S.P.B. gecertificeerd rapport.''

Willem van der Meij Schoorsteenvegers en Rookkanalen krijgt al jaren alleen maar positieve reacties van de klanten, die maar wat graag willen, dat hun schoorsteen jaarlijks geveegd wordt. Van der Meij snapt dat: ,,Voor vijftig euro wil je niet het risico op een schoorsteenbrand lopen tevens hebben wij een zomer aanbieding maak nu een afspraak en ontvang 10% korting plus een aanmaakpakket. Wanneer we boven op het dak staan, adviseren we ook, waar de huiseigenaar op moet letten.'' Hij sluit af: ,,Wij gaan voor kwaliteit en service en bieden de beste materialen en vakmanschap. De goedkoopste offerte blijkt vaak toch een duurkoop te zijn, maar wij zorgen er voor, dat u veilig in uw huis kunt wonen!”

Willem van der Meij Schoorsteenvegers en Rookkanalen voert ook het renoveren en opnieuw metselen van de schoorstenen uit. Het bedrijf is actief in de hele Duin- en Bollenstreek en de Leidse regio.


Voor meer informatie: Willem van der Meij Schoorsteenvegers en Rookkanalen, T: 06 3038 8796, E: info@schoorsteenvegers.eu, W: www.schoorsteenvegers.eu