Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 december 2017

Leerlingenvervoer blijft bij Connexxion

[KAAG EN BRAASSEM] Het gemeentebestuur heeft besloten, dat Connexxion door mag gaan met het leerlingenvervoer. De aanloopproblemen, waar Connexxion – én de ouders – mee worstelden, behoren nu tot het verleden. Er zijn geen klachten meer over de manier van vervoeren, zo laat wethouder Henk Hoek weten.


Ruim negentig leerlingen maken gebruik van dit gecombineerde leerlingenvervoer. Aan 34 ouders is gevraagd hoe ze de dienstverlening van Connexxion ervaren. Daar is men tevreden over. Soms vinden er wel eens ruzies plaats in het busje, maar dat is met name bij een 'uitdagende reizigersgroep' die naar één specifieke basisschool gaan. Hoek is tevreden: ,,We zijn er in geslaagd het leerlingenvervoer zó te organiseren, dat de ouders tevreden zijn over het vervoer. Mocht iet iets niet goed gaan, dan hebben we er voor gezorgd, dat het vervoer geen aanleiding is om thuis te blijven zitten.'' Voor het leerlingenvervoer ontvangt Connexxion bijna 10.000 euro per week. Over het hele jaar komt dat neer op een inkomstenbron van ruim 390.000 euro.