Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 december 2017

Raadskandidaten VVD bekend

Nieuwkoop – Dertig inwoners hebben zich kandidaat gesteld voor de verkiezingenlijst van de VVD. Zij proberen woensdag 21 maart 2018 tijdens de gemeenteraadsverkiezingen een plaatsje te veroveren in de raad van Nieuwkoop.


Al eerder was bekend, dat de 19-jarige Tom de Kleer lijsttrekker is. Wethouder Paul Platen bezet de tweede plek en op nummer drie staat Larissa Spierenburg-Wernars, van beroep is zij een 'independent human resources professional'. Bij een vorige gemeenteraadsverkiezing bleek nummer vijf op de lijst, Donja Kooman-Hoogervorst, een echte stemmentrekker te zijn. Zij mocht in 2010 in de gemeenteraad komen, dankzij 261 voorkeurstemmen. De huidige raadsleden Quinten van Dobben en Jan Hardenberg bezetten de vierde en zesde plaats op de kandidatenlijst van de VVD.