Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 januari 2018

Oproep

[KAAG EN BRAASSEM] De komende jaren krijgen de inwoners steeds meer te maken met verduurzamingsmaatregelen. In 2030 kunnen we onze huizen niet meer met gas opwarmen, maar moet dat op een andere manier gebeuren. Overal op de daken verschijnen zonnepanelen en deze komen mogelijk ook in de buitengebieden te staan. Net als zonnepanelen.

Maar duurzame maatregelen hoeven niet alleen maar geld te kosten. Regelmatig levert dit ook winst op; soms in geld, maar vaak ook op hele andere manieren. Saamhorigheid, een schonere omgeving, blijdschap. Het Witte Weekblad schrijft over initiatieven door inwoners en organisaties in Kaag en Braassem op het gebied van duurzaamheid. Of het nu gaat om energiebesparen, afval scheiden, de woonomgeving verbeteren of klaar staan voor een ander.


Bent u, of kent u iemand, die bezig is met (de uitvoering van) een duurzaam idee? Joep Derksen komt graag langs voor een interview. Met uw visie kunt u anderen inspireren om ook duurzamer te gaan leven! Uw reacties kunt u mailen naar: info@writing4u.nl.