Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 februari 2018

Frustratie door verlichting


OEGSTGEEST – Om de haverklap werkt de straatverlichting langs het fietspad richting het Biosciencepark niet. Het leidt tot grote frustratie van de gebruikers, zo merkten de gemeenteraadsleden van PrO tijdens een wijkbezoek. Fractievoorzitter Tim van Tongeren stelde hier donderdag 22 februari vragen over tijdens de gemeenteraadsvergadering.

Zo zou een inwoners al meerdere malen bij het gemeentehuis gemeld hebben, dat de verlichting niet werkt. Van Tongeren: ,,Hij werd steeds met een kluitje het riet in gestuurd. Hoe kan het zo lang duren, totdat die verlichting in orde wordt gebracht?'' Wethouder Jos Roeffen wist te melden, dat er gewerkt wordt in de omgeving. ,,Dat leidt tot kabelbreuken, waardoor een bepaalde strook (van de verlichting, JD) uitvalt. Het blijkt in de praktijk lastig om die breukplaatsen te vinden. Daardoor treedt de vertraging op. Met de projectontwikkelaar zijn afspraken gemaakt, om sneller tot de klachtenafhandeling over te gaan.''