Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 mei 2018

CJG overweegt verhuizing


OEGSTGEEST – Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) overweegt om te verhuizen naar het gezondheidscentrum in Nieuw Rhijngeest. Gemeenteraadslid Ingrid van Dillen (CDA) maakte zich daar donderdag 19 april tijdens de gemeenteraadsvergadering zorgen over. Ze riep wethouder Jos Roeffen op, dat het CJG ,,wel bereikbaar moet blijven voor alle inwoners''.

Maar de soep wordt niet zo heet gegeten, zo blijkt uit de antwoorden van de wethouder. ,,We besloten om het CJG voor drie jaar in het CARP gebouw onder te brengen. We weten niet hoe de plannen zich ontwikkelen. Vandaar ontstond de idee om het CJG in Nieuw Rhijngeest onder te brengen. En wel in de nieuwbouw naast het DOK. Maar in de huidige plannen kan het CARP gebouw eventueel blijven bestaan. Op dat moment komt de verhuizing nog niet in beeld. Maar we zijn er nog niet uit.''