Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 juli 2018

Palen moeten weg

[KAAG EN BRAASSEM] De eigenaar van Jachthaven Meerzicht is op de vingers getikt. Hij had namelijk 24 palen in het Braassemermeer geplaatst, maar moet hier nu twintig palen van verwijderen. De resterende vier palen mogen blijven staan, maar moeten wel afgezaagd worden tot maximaal twee meter boven het wateroppervlak.

De eigenaar heeft een stuk grond in het Braassemermeer gekocht van het Rijksvastgoedbedrijf en wilde met deze palen zijn perceel afzetten. Dan zou hij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor eventuele ongevallen die op dat stukje water zouden kunnen plaatsvinden. Maar twintig van die palen bevinden zich in een gebied, dat de bestemming 'water' heeft. En dat mag dus niet.