Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 mei 2019

Informatiemarkt


LEIMUIDEN – De vele bouwprojecten, waar Leimuiden de komende jaren mee geconfronteerd wordt, heeft grote gevolgen voor het verkeer. Daarom organiseert de gemeente Kaag en Braassem op donderdag 16 mei een inloopavond in De Ontmoeting in Leimuiden.



Aan bouwplannen geen gebrek, in dit anders zo rustieke dorp. Er moet een IKC (Integraal kindcentrum) komen, de Willem van der Veldenweg en Acacialaan moeten worden aangepakt en er komen weer maatregelen om het verkeer sneller te laten doorstromen vanaf het dorp op de N207. En dan zijn er nog de grote bouwprojecten als ‘Leimuiden West en het Dorpshart. Maar het dorp moet wel bereikbaar blijven. Hoe dat gaat gebeuren, daar wordt meer over bekend tijdens de informatiemakrt, die tussen 17:00 uur en 20:30 uur gehouden wordt.