Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 juni 2019

Ghoybos heropend


OUD ADE – Wethouder Yvonne Peters opende dinsdag het vernieuwde Ghoybos in Oud Ade. Dit voormalige productiebos is veranderd in een ‘recreatiebos’, compleet met hondentrainingsplek, een amfitheater en sportieve recreatiemogelijkheden. Met het hijsen van een vlag en het aansnijden van de taart werd het Ghoybos opengesteld voor alle natuurminnende en activiteiten uitvoerende bezoekers.

Het Ghoybos in Oud Ade als recreatieve trekpleister en natuurlijke verbinding tussen stad en land. De gemeente Kaag en Braassem heeft landschapsarchitect Peter Verkade aangetrokken om het oorspronkelijke productiebos van 20 hectare vorm te geven. Samen met betrokken inwoners, ondernemers en andere belanghebbenden werd dit kleine stukje gemeente omgevormd tot een plek waar stad en land samen komen, drukte en rust elkaar aanvullen en lokale ondernemers de bezoeker activiteiten bieden.