Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 juli 2020

Coronateugels losser

Hillegom – Ook in Hillegom worden de coronateugels gevierd, zo laat burgemeester Arie van Erk weten.

Hij reageerde op een vraag van raadslid Joop van Duffelen (BBH), die wilde weten of de door premier Rutte aangekondigde versoepelingsmaatregelen ook voor Hillegom gelden. Dat blijkt inderdaad zo te zijn. ,,Het is zoveel mogelijk de eigen verantwoordelijkheid van mensen en verenigingsbesturen. We gaan er geen extra handhaving op zetten.’’

Maar als inwoners zich toch onverantwoord gedragen, zal de gemeente wel degelijk ingrijpen, aldus de burgemeester. En mocht er toch een besmettingshaard ontstaan, dan kunnen de teugels weer wat strakker aangetrokken worden pet hotel, wijk, zwembad of zelfs heel Hillegom.