Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 oktober 2020

Veel plannen voor verkeersveranderingen

Noordwijkerhout – Het plaatsen van een snelheidsmeterbord op de Leidsevaart (bij de kruising van de N44) is voor het CDA niet genoeg.

Raadslid Sebastiaan Duivenvoorde van deze partij heeft andere suggesties om te hard rijdende motoren en auto’s tegen te gaan. Zo vraagt hij zich af, of er bloembakken op de weg geplaatst kunnen worden. Bovendien wil hij van het college weten, of de auto’s die geparkeerd staan aan de kant van het water ter hoogte van Piet Gijs (restaurant) hier ook mogen staan.

Ook ziet Duivenvoorde wel wat in het plaatsen van een ‘hangende fietsbrug of tunnel, onder de N443 door zodat op deze manier fietsers en wandelaars veilig hun route op de Leidsevaart kunnen vervolgen.’ Zelfs droomt het CDA-raadslid er van om het verkeer vanaf de Leidsevaart om te leiden via een weg achter de woningen aan N443 langs die uitkomt bij de rotonde bij Esso.