Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 oktober 2020

Zebrapad voor wandelaars

Noordwijkerhout – Raadslid Jordy de Mooij (CDA) maakt zich zorgen om het wandelpad vanuit de Boekhorsterweg, dat eindigt bij het kruispunt met de Langevelderweg.

De Mooij merkt op, dat hier een rotonde ligt en fietsers vanuit de Boekhorsterweg kunnen oversteken naar het fietspad. Maar volgens hem is er voor voetgangers een ‘gevaarlijke en onduidelijke situatie ontstaan. Het wandelpad vanuit de Boekhorsterweg houdt namelijk abrupt op. Het is voor voetgangers niet duidelijk waar zij moeten lopen.’

Het wandelpad gaat overigens aan de andere kant van de weg weer verder. Maar volgens De Mooij wordt de verkeerssituatie alleen maar onduidelijker. Hij pleit voor een zebrapad. Het college van burgemeester en wethouders heeft enkele weken de tijd om te reageren.