Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 december 2020

Rustplekken voor recreanten

Noordwijk – Een voorstel van NZLokaal-raadslid Karin Meiland om meer zicht- en rustplekken te creëren voor recreanten, werd woensdagavond aangenomen in de gemeenteraadsvergadering.

Er zijn langs de wandel- en fietsroutes weinig rustplekken, zoals bankjes, liet Meiland weten. Terwijl met dit soort rustplekken wandelaars en fietsers wel gestimuleerd worden om het hele jaar door te genieten van de duinen, bollenvelden en de natuur.

Bij de rustplekken moeten ook afvalbakken komen, zodat de natuurgenieters als dank voor hun aangenaam verpozen de natuur niet overladen met rommel, blikken en dozen.