Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 februari 2021

Gemeente wil politiepand kopen

Noordwijk – Het gemeentebestuur wil het pand aan de Duinwetering 101 kopen voor 1.185.000 euro. Dit gebouw staat bekend als het politiekantoor en is nu nog eigendom van de politie. Voor het verbouwen van het pand moet nog eens 1,3 miljoen euro geïnvesteerd worden. Het college van burgemeester en wethouders vraagt de gemeenteraad om hier geld voor beschikbaar te stellen.

Het is de bedoeling, dat dit gebouw vervolgens gebruikt wordt voor het verhuren van kantoorruimte. Hier is volgens het college vraag naar: ,,Er zijn diverse verzoeken binnen gekomen van diverse organisaties die op zoek zijn naar ruimte die zij kunnen huren. Vaak zijn ruimten te groot of juist te klein voor een organisatie. In dit gebouw kan maatwerk worden toegepast.’’

Verwacht wordt, dat het politiekantoor in de toekomst ook nog op deze plek zal blijven en 300 m2 aan kantoorruimte zal huren.