Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 februari 2021

Pleidooi voor verlichting langs fietspad

Noordwijkerhout – Er moet verlichting komen langs het fietspad F287 (Zeestraat, Kraaierslaan, Sancta Maria), zo vindt fractievoorzitter Taetske Visser (PUUR).

Het college van burgemeester en wethouders gaf eerder aan, dat verlichting daar niet nodig is, omdat het hier gaat om een recreatief fietspad. Maar Visser wijst er op, dat dit fietspad ’s avonds ‘onaangenaam donker’ is. ,,Voor zowel fietsers uit Sancta als ook uit de Langevelderweg. Het alternatief is dat men om moet fietsen via de Randweg, als fietser in het donker is dat geen pretje.

Ze roept het college op om ‘slimme’ verlichting aan te brengen, zodat er licht gaat branden wanneer er fietsers aan komen rijden.